Fest!

Nu ska jag snart iväg på fest! Blir tyvärr ingen dagens outfit och inte några häftiga festbilder heller eftersom kameran strejkar.. Men först ska jag kolla in Ericas blogg!

2 godingar...

 


lite mer önskelista..

Några sånna här från Åhléns..
 



...och kanske ett sånt här grytunderlägg från Sagaform..




Rolling Stones

Kan vara Rolling Stones bästa låt....

Gimmie Shelter

Glamourflage

Inte nog med att produkterna är bra utan de ligger i urläckra förpackningar och burkar också! Och det måste ju se fint ut på hyllan eller i väskan, eller vart som helst :) Min favorit är handkrämen Raunchy Rosie Hand Cream för den går snabbt in i huden och den doftar som när man kliver rätt in i en blomsterbutik. Blommigt blommigt!



Denna underbara bilden är från Nelly.com. Ett av flera ställen man kan köpa dessa från:)

Hårinpackning

Eftersom jag älskar produkter måste jag bara tipsa om denna hårinpackning från GHD! Rejuvenation Overnight Cream heter den och som ni hör på namnet är det meningen att den ska verka under natten. Tillsammans med inpackningen får man också en hätta att sätta på huvudet för att skydda sängkläderna, allt förpackat i en mysig liten låda!
Ingen WOW-effekt efter den första natten men efter några gånger har håret aldrig känts mjukare eller vart finare! :) Lite dyr och lite snålt med kräm i burken. Men den är ju såååå bra, så det är absolut värt det! Nu när det ändå snart är dags för juklappar så kan jag ju också passa på att säga: Denna önskar jag mig:)

Första dagen!!

Hallå Hallå! Första dagen för min blogg så jag smygstartar med två jätte bra låtar med In flames:)



In flames-Metaphor


In flames-Alias

RSS 2.0