Packning pågår..

Har packat lite här hemma inför flytten, men nu är alla kartonger slut...
Har alltid mer grejer än man tror:)

Vad pysslar ni med idag??

Bild från LOOKBOOK.nu

Kvällens...

Ja ni! roligare än så här blev det inte! Men nu måste jag rusa iväg, ska va där NU!


Ikväll!

Hej hur har ni det idag? Fick ganska nyss reda på att det finns en tjej som kan ta min lägenhet redan nu i mars då jag får den andra! Är inte det bra??!:) Annars hade jag fått betala TVÅ extra månaders hyra för den gamla och plus hyra för den nya...  Ibland har man tur!

Ikväll blir det hem till Erica en sväng! Kanske kommer en outfit bild sen, man vet aldrig!
Till dess får ni kolla på snyggingen Jared Leto:)



Vad tycker ni? Bra eller dålig??

Dust it!

Hemkommen från frisören med lite ljusare hår.. Blev jätte bra!! Gillade inte riktigt det jättemörka innan. Blev inte så mycket ljusare för som vanligt fick vi ta det lite försiktigt eftersom mitt hår är så slitet... Håller på lite väl mycket med mitt hår, men det är ju så kuuuul!! :) Vi provade för första gången Dust it på mig också, det blev bra och kändes som man kunde göra hur som helst med håret efter. MEN måste ändå säga att jag gillar Volumaster mer om man är ute efter volymen. Och jag är alltid ute efter volym:)

Nu blir det Findus köttsoppa!! mumma!!



Nya sandaler!

För några dagar sen kom dessa hem med posten från Ellos Gillar de jätte mycket! 
Nu längtar jag ännu mer till sommarn, och då längtade jag inte lite innan:)


Nytt hem...

Nu är lägenheten som jag var och kolla på förra veckan min!! Var och skrev kontrakt idag på lunchen! Inflyttning blir det 1 mars, gissa om jag är glaaaad!!!!




Nick Drake...




Place to be från albumet Pink moon, hans tredje och sista album..


Shopping!

I Göteborg igår köpte jag detta:


En större låda för att ha alla apparater till håret, fick inte plats till slut i den lilla som står överst. Ett mörklila nagellack, jätte fint!

Ett par gråa chinos från HM, har hela tiden tänkt köpa beiga men tyckte om de här! Och en beige, lite längre tröja från Zara

Och dessa! jätte söta och med öppen tå, gillar det! också från HM.

Göteborg..

Mot Göteborg!!!

Vad gör ni idag?



igår.. :)

Nytt hem?

Har lämnat intresse på lägenheten som jag var och kollade på igår också! Har tänkt och tänkt och ju mer jag tänkte desto bättre blev den och desto mer vill jag ifrån min lägenhet jag har nu:) Nu är det bara att vänta och se om jag får den, fanns tydligen andra som också var intresserade.. Hoppas, hoppas!!!



Denna kom i bilen idag, så bra!


Dagens

Idag har det vart jobb och sen en sväng på Nellys lagerutförsäljning. Hittade ingenting!! Sen fick Algot och Ericas hund Totte träffa varann, verkade som dom gillade varann, lekte som bara den! :) Ikväll blir det liiite festande, tänkt att det ska vara lite men kan inte lova nåt! Måste upp ganska tidigt imorn, ska till Göteborg och handla:)

Vad ska ni göra?



Hemma...

Hemma igen! Lägenheten var helt perfekt förutom att det inte fanns nån balkong, skulle nog sakna det endel... Men det var enda felet annars var den som sagt perfekt:) Jag ska tänka på det till imorn, just nu vet jag inte... 



Nytt hem?

Idag blir det en sväng ut med hunden Algot och sen ska jag kolla på en ny, större lägenhet!!! Hoppas den är bra:)
Fick panik innan när jag tänkte på hur mörkt mitt hår blev hos frisören så jag ringde henne direkt och fick en ny tid nästa onsdag. Ska göra massa lite ljusare slingor, kommer bli sååå fint! :) 




Här är min "kolla på ny lägenhet och gärna göra ett gott intryck så jag får den outfit"!

HM..





Lite smått och gott från mitt paket från HM:) Endel behåller jag vissa ska jag skicka tillbaka, fast inget utav de som visas här... tror jag... :)
Nu ska vi snart göra ett nytt försök med Algot här hemma hos mig, fast idag är Emma (matte) med och då kommer han inte va lika hysterisk!

Sweet Cupcakes.




De här va Emmas julklapp till mig! Cupcakesljus och doft"gran"cupcake som luktar jordgubb... Jättegott!


Kate


VILDING!!!!

Nu är jag nyfrissad och sitter hundvakt här hemma åt världens gulligaste Algot men som är sååååå vild!!!



Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Frissan!

Ska till frissan imorn och vet inte riktigt hur jag vill ha det, som vanligt! så jag gjorde ett "Vilken frisyr passar dig" test. Så här blev resultatet... vet inte om jag gillar nån av dem men lugg ska jag tydligen ha iallafall:) Men tyvärr, har gått på den lätta innan och klippt lugg och sen ångrat mig efter högst 3 dagar, så det blir ingen lugg imorn! eller... nä jag vet inte:) 



Bild från glamour.se

Här är min supergoda mat á la Sofia! Pasta, grillad kyckling, pesto, babyspenat (och jag la till tomater och mozzarella)


söndag..

Har nästan städat bort all gammal fest här nu, bara endel att diska kvar och säkert massa annat om man är petig:) Men ölen (eller vad det nu var) från golvet är borta iallafall så nu slipper man fastna med strumporna i golvet när man går här hemma.. Snart blir det mat, ska laga nåt jätte gott som Sofia på jobbet har ätit under veckan. Kan komma bild på det sen för det är sååå gott:)


Vill ha vill ha!


Kjolen och toppen..

Shortsen och byxorna..

Sandalerna..

Alla kläder från Asos.com. Sandaler från Ellos.se

Sen fredagens..

I fredags var det fest här hemma med folk ifrån jobbet och sen blev det utgång!
Så här såg jag ut då fast utan skorna, de var en från jobbets skor, ville bara prova:)



Avenged Sevenfold..

Fick hem denna lilla sak idag med Avenged Sevenfold. Har inte lyssnat på dom alls innan men hörde nån låt för ett tag sen och tyckte den var bra.. Så nu ska jag lyssna på denna och sen får vi se vad jag tycker:)



Så här låter dom!


Köpt idag!

Idag kom lönen och då blev det självklart en sväng i affärerna! Jag köpte en jätte god parfym som jag gått och luktat på hur länge som helst! Och två svarta toppar och ett grått skärp som jag tänkte ha imorn kväll. Visste inte vilken av topparna jag ville ha och vet fortfarande inte, men jag köpte båda för att vara säker! Får se imorn vilken jag känner för just då, det löser sig förhoppningsvis! Men jag vet iallafall att jag ska ha svarta leggings till och det är ju alltid nåt! :)



 


.


Hemma spa..

Nu håller jag på att ha ett litet snabbis-Hemma spa... Sitter i min tjusiga kimono med färg över den tråkiga utväxten och tidigare maskade jag in ansiktet med de två nedan.. Har inte hittat nåt bättre för ansiktet än Dermalogica´s Gentle cream exfoliant. Huden blir alldeles mjuk och len men rätt torr, därför använder jag den andra sen efter som är en super fuktmask! Sen när allt är klart ska jag smörja in mig med Hawaian Tropic´s Lime coolada, älskar den doften!



Jeans



Kan mycket väl hända att nästa par jeans jag köper blir utsvängda:) lite variation till alla mina stuprörsjeans!

Gårdagens..

Idag är jag uppe tidigt, har en massa tvätt som måste tvättas. Tycker det är så tråkigt, så det blir inte av så ofta och då växer ju bara högen.. Igår blev det en sväng till Ikea, blev bara ett paket med galgar till min klädstång.. Vann aldrig miljonen på pokern i fredags så jag kunde tyvärr inte köpa mer.. Köpte också ett sprayvax från Lee Stafford som jag ska prova, har aldrig provat sprayvax innan så vi får se hur det blir:)



Poker!

Nu blir det poker hemma hos några vänner, så ikväll kommer jag bli rik!


Mer Snyggt!

Hittar massa snyggt idag (när jag egentligen bara letar efter en vit klänning), så här kommer lite till! Jag känner mig lite köpgalen faktiskt, brukar kännas så extra mycket när jag inte har några pengar kvar.. Men nästa vecka kommer lönen och då ska jag HANDLA! :)
Allt ifrån Nelly.se



SpotOn!

Färgglada skor från SpotOn!




Ännu mer vill ha!!

Skulle villja ha ett par vanliga sandbeiga chinos också!
Till det hade jag haft ett par små, nätta snörkängor, bruna eller svarta,
och en liten svart jacka! :) Kommer bli jättefint!
Byxorna nedan är ifrån HM, finns några varianter på Gina Tricot också har jag sett!
Mormors-kängorna är ifrån Ebay och have2have.se.


         

Vill ha Vill ha!!

Längtar tills jag kan springa runt så här i sommar! Med en enkel klänning
och ett brett skärp till. Skitsnyggt!




Sharon Tate

Kvällens/Dagens

Så här såg jag ut idag och ska fortsätta med det ett tag till. Ska ut en sväng nu, ska bland annat köpa en värmefläkt så jag får det lite varmt här hemma.. Kanske tar med den till jobbet också för där är det iskallt!!



På TV ikväll!

Idag har jag jobbat och jobbat, massa att göra! Zappade mellan kanalerna och såg att 2:an visar en konsert  från L o s A n g e l e s med Robyn.. Tycker hon är lite småcool även fast jag bara gillar den här låten här under med henne, Cobrastyle! Får växla mellan den och Grammisgalan ikväll, hört att In Flames ska spela! Får ABSOLUT inte missas!! Vad har ni gjort idag??




Lose myself..


White now...

Tandkrämen som jag provade för några dagar sen blev inte alls vita nu! Inte för mig i allafall.
Kanske funkar för nån om man har tur!


Sykurs..

Idag var det ledig dag och då blev det sykurs hos Erica,
fast alla va inte med tyvärr, Susan fick stanna hemma med feber..
Du missade jätte god fika och arbete med ny design på Ericas blogg:)



Mat

Det här är bland det godaste jag vet.. mozzarella, tomat, basilika och balsamvinäger... mmmm mumma!




Det här duger också, avocado med salt.. mmmm!

 

Gå in på  Tyskungen och kolla, han är rolig!



White Now!



Köpte denna tandkrämen idag, den ska visst göra tänderna vita på momangen!!
Vi får väl se hur det blir med det... Men står det att det är så, så är det väl så.. eller?! :)


Min kväll..

Kom precis hem från en rätt lugn filmkväll... Åkte buss dit (inom stan) som jag inte gjort på år och dar, men det funkade precis som förr förutom att busschauffören efter många om och men fick fram att jag inte behövde betala! Gissa om jag blev glad!! Bra påhitt av Västtraffik att man inte behöver betala längre, eller hur! ;)






Nja, en så där bild har jag fått till med blixten över hela huvudet...


Silverchair...

Här kommer Silverchair från Australien med Ana´s song från 1999!
Va en aning kär i Daniel Johns (sångaren) när jag var mindre :).. 
Låten handlar om hans anorexia som han hade från ca 1997-2000..





James Dean...

Den snyggaste någonsin...





Lite värme Tack!

Nu när julen och allt är över hade jag gärna haft det så här istället! Gärna just NU! Känner att jag har fått en mer än tillräcklig dos av mörker och kyla... Nu vill jag ha vår och sommar igen!!!

Hur vill ni ha det? mer kyla och snö eller underbar värme?

  

 

slö första dag 2009..

Första dagen på mitt nya år har jag inte gjort nånting, bara legat i soffan, ätit och druckit maaassa blåbärssoppa! Gick en bra film på TV också Hur man blir av med en kille på 10 dagar, tycker den är lite småmysig..
Gårdagen kunde inte vart bättre heller! ojojoj!! Träffade massa skojiga människor!

Känner på mig att år 2009 kommer bli ett extra bra år! Fast det brukar jag tro om varje år, och det brukar visa sig att jag har rätt! tur är väl det:)

Imorn blir det jobb och upp tidigt igen.. Inte alls van vid det nu, får se hur det går att somna ikväll:) Men jag och Susan ska äta pizza på lunchen imorn för att festa till det lite så här första dagen!



RSS 2.0